Heenreis KoiHunt najaar November 2016

Vrijdagochtend 4 november 2016, het is weer zover ik vertrek voor de derde keer dit jaar naar Japan.
Net zoals in Maart dit jaar gaat Tjaart ook weer mee, hij blijft de gehele 2 weken. Later in de week komen nog twee klanten over.

Rond 07.50 uur staat Tjaart en Mina voor de deur en rijden wij richting Amsterdam waar wij rond 10.15 uur aankomen op schiphol.

 

Ik heb dit jaar bewust voor een "een stopper " ( kijk de laatste tijd te veel formule-1 ) gekozen. Vind het zelf altijd wel even lekker om 
na een paar uurtjes even de benen te strekken en dan doorgaan. Daarbij komt dat de prijs van de ticket ook niet te duur is.
Dit keer zou de tussenstop in Helsinki zijn. Daar aangekomen was het -1 graden en er lag sneeuw.

Met een heel klein beetje vertraging vertrokken wij richting Narita Japan. Wij landen rond 10.25 uur zaterdag ochtend Japanse tijd, deze is nu +8 uur t.o.v. onze tijd.

Net als je Japan binnen vliegt kom je over Niigata heen. Hier een klein stukje van gefilmd.

 

De vlucht zelf is mij prima bevallen, ja het blijft lang maar met wat slaappilletjes heb ik toch zeker een 6,5 uur geslapen. Tjaart heeft alle uren gezien, niets geslapen dus.
Bij de douane was het behoorlijk druk, en toen wij hier door waren en de koffers van de band hebben gepakt. Stond er weer een hele rij voor loket van de treinkaartjes.
Maar de trein liep om 15.28 treinstation van Nagaoka binnen.

 

Het is altijd weer mooi te zien hoe precies op tijd deze treinen rijden, en ze stoppen precies daar waar jij moet instappen. 

Daarna richting ons hotel in Nagaoka gelopen want die zit vlak bij. Op eerste aanzicht ziet het er goed uit. Kamer niet te groot redelijk bed. En hoop morgenvroeg 
een goed ontbijt.

Al met al is het een lange dag geworden maar is de gehele reis mij nu best mee gevallen.
Morgen gaan wij voor het eerst op pad, en dan gaan wij het beleven.

 

 

 

Team Fremabo