Aanpassing koi aanbod site

Laatste update 2014-10-20 14:10:37

Er zijn wat nieuwe aanpassingen gekomen.

Ons koi aanbod is nu in de hoofdbalk gekomen.

Klik je op deze groep komt er een lijst te staan met hoofd groepen - kwekers en verkocht. Op deze manier is het wat makkelijker geworden om een koi te zoeken.

Klik je nu op een bepaalde koi dan is daar ook nieuwe info bij gekomen. Ik wilde al langer kunnen laten zien hoe oud een koi is, nu heb ik deze mogelijkheid kunnen inbouwen. Je krijgt nu omschrijving waar je oa. een film van de koi of een box kunt vinden, en daarnaast staat de knop koi-info hier staat de belangrijkste info in een oog opslag inclusief het aantal jaren en maanden dat een koi oud is.

Verder als een koi verkocht is komt deze in de groep verkocht en er komt een banner overheen met verkocht, ook als er een optie op een koi is genomen dan komt er een banner over heen met optie, dit wil niet zeggen dat de koi verkocht is, heeft u alsnog belangstelling dan kunt u alsnog een optie op die koi aanvragen.
 

Als u nu op aanvraag klikt komt er een formulier naar voren, als u deze invult en verstuurd, laat ik u zsm weten wat de mogelijkheden zijn.

 

Ook wordt er nu nog hard gwerkt aan de aanpassing zodat de site goed te zien is op uw mobile telefoon of tablet. Zodra deze optie ook werkt laat ik het u weten.

Zo ziet u maar weer dat ik niet stil zit en de mogelijkheden zo optimaal mogelijk probeer te benutten, maar zijn er zaken waar u tegen aan loopt laat het ons aub weten.

 

Team Fremabo

Uw reactie

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed