• Fremabo gaat verhuizen

Fremabo gaat verhuizen

Laatste update 2019-01-30 15:57:48

Fremabo gaat verhuizen.

Wij zitten nu ruim 8 jaar in onze huidige locatie Holland Marsh 9 en hebben heel wat verbouwingen achter de rug. Dit heb ik natuurlijk niet zo maar gedaan. Ik had genoeg vertrouwen in een toekomst op de locatie mede omdat wij de mogelijkheid zouden krijgen om deze locatie te kopen.

Waarom dan toch verhuizen.

Reden 1
Ik zie de laatste drie jaar de verkoop van de koi heel snel terug lopen en krijg de vissen hier alleen in de uitverkoop verkocht, maar mijn kosten stroom-water-gas en voer lopen wel door.
Hierdoor heb ik de laatste drie jaar geld op deze vissen moeten bijleggen. Dit kan zo niet meer.
Wat de reden is van deze slechte verkoop, wist ik het maar.

Reden 2
Wij hebben altijd deze locatie willen kopen, en begin dit jaar kregen wij de mogelijkheid. Alleen de huidige eigenaar wil dermate veel geld voor dit pand hebben, dat vond ik het pand niet waard.
Ik heb twee makelaars hier gehad om een taxatie te laten maken en deze kwamen ook niet op die waarde. De eigenaar wilde niet zakken en stond niet open voor een andere bod dan zijn vraagprijs.

Reden 3
Wij moeten over een paar maanden beslissen of wij opnieuw het huurcontract gaan verlengen.
Ik heb dus besloten om dit niet te doen.

 

Wat gaat er nu gebeuren.
Ik ben momenteel bezig om de achterbakken weg te halen, en dan kan ik hier vast met de herstel werkzaamheden beginnen dan is dit vast klaar.
Daarna kunnen de spullen die nu in onze oude loods staan naar hier komen zodat ik ook met onze prive loods aan de gang kan gaan.
Op dit moment ( 27-06-2018 ) ben ik nog bezig met offertes aan te vragen om te kijken hoe –wie en wat wij gaan bouwen. Ik hoop daar nog dit jaar mee te starten.

Wanneer wij definitief terug gaan naar onze nieuwbouw is op dit moment nog niet zeker.

In de nieuwbouw gaat weer een aquarium afdeling komen, deze gaat 1 op 1 over. En natuurlijk weer verkoop bakken voor koi en vijvervissen maar deze afdeling zal een heel stuk kleiner gaan worden, maar groot genoeg voor genoeg aanbod.
En ik probeer zelfs weer een koffie hoekje te maken.

Ons winkel assortiment gaat ook bijna 1 op 1 over.

Dus weer heel veel werk te doen.

Uw reactie

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed