TIJDELIJK UITVERKOCHT

sera pond siporax® 25 mm

sera siporax® is een volledig biologisch filtermedium voor alle type kamerfilters, druppelfiltersystemen en andere vijverfilters vijverfilters. 1 liter sera siporax® biedt evenveel bezettingsoppervlakte voor bacteriën als bijv. 34 liter keramisch filtermateriaal. Daarom zorgt 1 liter sera siporax® voor meer dan 400 liter kristalhelder en biologisch zuiver vijverwater.  

sera siporax® biedt aan anaërobe bacteriën een bijzonder hoog aandeel aan tunnelstructuren met open poriën. Zo wordt een ideale verzorging van de bacteriën met voedingsstoffen en zeer geringe hoeveelheden vers water mogelijk. Binnenin de tunnels is er weinig zuurstof zodat de bacteriën worden aangezet tot het splitsen van nitraat om voldoende zuurstof te krijgen. Zo breken ze het nitraat voortdurend af en blijft het vijverwater nitraatvrij. 1 liter sera siporax® heeft dezelfde biologische afbraakcapaciteit als ca. 34 liter keramisch filtermateriaal!!
Mocht u dus toe zijn aan een nieuw filter, kunt u ook de overweging maken om uw vulling te veranderen in dit zeer goed filterende materiaal!

1 liter Siporax is goed voor 400 liter vijverwater.

Inhoud 50 liter siporax geleverd in een netje.

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed

Sera Pond Siporax 50L Speciale prijs

  • Levertijd: Direct leverbaar
  • € 255,00

  • Excl. BTW: € 210,74