Vijver luchtpomp – Koi Pro Blow 50
Voor de (professionele) koi houder en vijver liefhebbers bieden wij een revolutionair product aan in de categorie vijver beluchting.De Koi Pro Blow 50 overtreft gemakkelijk de conventionele luchtpompen die gewoonlijk worden gebruikt in vijvers.Deze professionele luchtpomp van top kwaliteit is speciaal ontworpen voor Koi vijvers,vooral de grote lucht capaciteit die deze luchtpomp levert tot op grote waterdiepte.Door het grote vermogen is deze luchtpomp uitermate geschikt voor kweekbassins,vijvervisseb verkoop systemen,en koivijvers met veel luchtstenen.

*Professionele kwalitatieve luchtpomp voor (koi) vijvers
*Compact en krachtig,zorgt ook op meer dan 3 meter vijver diepte voor voldoende zuurstof.
*Betrouwbare techniek,voor een langdurige werking.De enige bewegende delen van de Koi Pro Blow Luchtpomp bestaan uit een bedieningstang ondersteund door speciale synthetische rubber membranen die zijdelings trillen,waardoor weinig kans op storingen.
*Geluidsarm de dikwandige metalen behuizing zorgt voor een stille werking.Alle interne bewegende delen van de Koi Pro Blow 100 Luchtpomp zijn in rubber gelagerd om trillingen te elimineren, en een stevige,dit zorgt voor een superstille werking.
*Energiezuinig de werking is gebaseerd op het principe van elektromagnetische trilling, waardoor de noodzaak voor schuivende delen wordt geëlimineerd,waardoor het energieverbruik minimaal is,met behoud van een hoog volume.Verbruik van slechts 90 watt per uur. De Koi Pro Blow 100 vijver luchtpomp,heeft een luchtafgifte van 100 ltr/min.En een maximale druk van 0,04 mps
* 2 jaar volledige garantie op de Koi Pro Blow 100

 

 

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed

Air blow 100

  • Levertijd: 3 - 5 dagen
  • € 185,00

  • Excl. BTW: € 152,89